برای تمام کاربران تلویزیون؛ چه آنهایی که در حد یکی دوساعت به تماشای برنامه‌هاي خاص تلویزیون مشغول می‌شوند و چه علاقه‌مندان فیلم و برنامه‌های تلویزیونی که ساعت‌ها پای تلویزیون وقت می‌گذارند، مهم است که تصاویر را در چه اندازه و با چه کیفیتی تماشا کنند.

این اهمیت با عرضه گسترده نمونه‌های سایز بزرگ به بازار تلویزیون نمود بیشتری یافته و به همین دلیل در بازار شاهد رشد تقاضا برای نمونه‌های سایز بزرگ و همچنین رقابت شدیدتر برندها برای عرضه بزرگ‌ترین سایزهای تلویزیون هستیم.
گویا این اعتقاد نزد توليدکنندگان تلویزیون به وجود آمده است که هر برندی که تلویزیون بزرگ‌تری تولید و به بازار عرضه کند، حضور پررنگ و محبوبیت بیشتری در بازار دارد، حتی اگر این سایز بزرگ‌ها یا بهتر بگوییم غول‌پیکرهای بازار تلویزیون مخاطبانی به تعداد انگشتان دست داشته باشند! در هر حال بازار تلویزیون با توجه به عرضه گسترده نمونه‌های سایزبزرگ و افزایش تقاضا برای نمونه‌هایی با سایزهای بالاتر از 40 اینچ، هر از چند گاهی شاهد عرضه نمونه‌ای بزرگ‌تر در بازار است که آخرین و بزرگ‌ترین سایز موجود در بازار داخلي تلویزیون 110 اینچ است. به گفته فعالان بازار اکثرا این تلویزیون‌ها (بزرگ‌تر از 80 اینچ) به طور بسیار محدود یا سفارشی وارد بازار می‌شوند و بیشتر کاربرد اداری و تجاری دارند تا خانگی! در هر حال با توجه به جذابيت اين تلويزيون‌ها، تصميم گرفته‌ايم در اين گزارش به معرفي سايز بزرگ‌ترین تلویزیون‌های موجود در بازار بپردازیم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید این گزارش را بخوانید: 
 
PANASONIC و تلویزیون ۱۵۲ اینچی
اين برند که معروف‌ترين عرضه‌کننده تلويزيون‌هاي پلاسما است، عرضه‌کننده بزرگ‌ترين و البته گران‌قيمت‌ترين تلويزيون با صفحه نازک و يک تکه در بازار ايران است. اين تلويزيون 152 اينچي سه بعدي که از تکنولوژي نئوپلاسما با قابليت نمايش رنگ مشکي خالص بهره‌مند است و در ضمن قدرت پخش تصاويري با كيفيت 84/8 پيكسل را دارد. ارتفاع اين تلويزيون هم 11 فوت  است. این تلویزیون قيمتي حدود 600 هزار دلار دارد و به طور کاملا سفارشی به بازار عرضه مي‌شود.اين تلويزيون هنوز به بازار ايران عرضه نشده است.
اما در حال حاضر پاناسونيک تعدادی تلویزیون 103 اينچي به طور بسیار محدود با نام TH-103VX-200 
و با کاربرد خانگي در بازار وجود دارد که از تکنولوژي نئوپلاسما بهره‌مند است. سیستم تک لمسی یا چند لمسی با فریم سفارشی مخصوص نمایشگر 103 پاناسونیک که مبتنی بر تکنولوژی مادون قرمز یا نوری است لذت کاربری این تلویزیون را صدچندان می‌کند. اين تلويزيون 103 اينچي که از نوع سه‌بعدي فول اچ دي و از سري پلاسماها است، دارای وضوح تصویر 1920×1080 نقطه در اینچی و نسبت کنتراست 5000000:1 است. با قيمتي حدود 118 ميليون تومان به بازار داخلي عرضه شده است.
 
SAMSUNG و تلویزیون ۱۴۰ میلیونی 
اگرچه این برند دیرتر از سایر رقبایش به عرصه تولید تلویزیون‌های غول‌پیکر پیوست، اما اینک با عرضه یک نمونه 110 اینچی فوق هوشمند که به محرک‌های صوتی و حرکتی واکنش نشان داده و تصاویر را با کیفیت 4K نمایش می‌دهد، تلویزیون اولترا اچ دی سامسونگ با دقت تصویر 2160×3840 پیکسل به تلویزیون غول‌پیکر سری 9 معروف شده و کیفیت تصویر آن چهار برابر کیفیت تصویر یک تلویزیون FULL HD است. این تلویزیون از لحاظ ورودی و خروجی بسیار کامل است و قابلیت اتصال به اینترنت، انجام بازی‌هاي آنلاین و... را دارد.
حالت قرار گرفتن این تلویزیون عظیم الجثه به صورتی است که شناور بودن را تداعی مي‌کند. تلویزیون S9 بهترین کیفیت تصویر را بدون توجه به منبع ویدئویی به بیننده ارائه مي‌کند؛ چرا که پردازنده ارتقای کیفیت تصویر این تلویزیون قادر است هم تصاویر اچ دی و هم فول اچ دی را پس از تنظیمات و ارتقای لازم، با جزئیاتی بیشتر، دقیق‌تر و واقعی تر به چشم بیننده برساند. این مدل از نظر مشخصات فنی و کیفیت تصویر و سرعت پاسخ‌دهی پنل، بالاترین مدل ارائه شده موجود تا به حال است که از فناوری Precision Black Pro جهت ارائه رنگ مشکی عمیق‌تر و کنتراست رنگ بسیار بالا بهره مي‌برد. این تلویزیون طی هفته آینده و با قیمتی در حدود 140 میلیون تومان قدم به بازار داخلی می‌گذارد.
 
    LG و یک سه بعدی با کیفیت
از خانواده محبوب LG هم مدل 84LM96000 از نمونه‌های سایز بزرگ بازار تلویزیون است که مبتنی بر تکنولوژی پسیو است.پس اگر قصد خرید تلویزیون سه بعدی را دارید و به هر دلیل تاب و توان تحمل عینک‌های سنگین و فرصت شارژ آنها را ندارید بهتر است از همان ابتدا به سراغ این برند بیایید.
این تلویزیون که اولین و بزرگ ترین تلویزیون سه‌بعدی LED با تکنولوژی انحصاری FPR LG و با قابلیت پخش تصویر با کیفیت (Ultra Defenition) است از نسل 4Kها است که وضوح تصویری بسیار بالاتر از نمونه‌هایی  با کیفیت تصویر  HD و FULL HD دارد. تجهیز به نرم‌افزار هوشمند و قابلیت به روز‌رسانی، تجهیز به  کنترل جادوی نسل جدید برای راحتی گشت و گذار در اینترنت، تجهیز به Subwoofer2 داخلی و صدای بی‌نظیر با قدرت 50W RMS از ویژگی‌های این تلویزیون است.
قابلیت اتصال به شبکه بی سیم از طریق WiFi (در صورت اتصال دانگل)، قابلیت WiDi (نمایش تصاویر تلويزیون روی دستگاه‌هاي هوشمند داخل شبکه خانگی)، قابلیت پخش تصویر با کیفیت Ultra Defenition، قابلیت تنظیم عمق تصویر سه بعدی و... از ویژگی‌هاي دیگر این تلویزیون 84 اینچی است که از تکنولوژی پسیو بهره مند است. این تلویزیون با قيمتي در حدود 48 ميليون و 480 هزار تومان به فروش مي رسد. 
 
سونی و یک ۸۴ اینچی با کیفیت
در بین برندهای عرضه کننده تلویزیون، SONY نخستین برندی بود که به عرضه تلویزیون‌های غول پیکر مبتنی بر تکنولوژی 4K اقدام کرد.
این تلویزیون سه‌بعدی هوشمند که از نسل اکتیو شاتر نمونه‌های سه‌بعدی‌های موجود در بازار است، نخستین نمونه این شرکت از سری چهار هزار پیکسلی موسوم به  4K مجهز به فناوری 4K BRAVIA LED، از چهار برابر وضوح HD 1080 برخوردار است. در مورد این تلویزیون باید گفت که به لطف بهره‌گیری این تلویزیون از موتور تصویر X-Reality PRO سونی که مختص تلویزیون‌هاي براویا است، پردازش تصویر برای پخش دیجیتال، دیسک بلو- ری و سایر رسانه‌هاي با وضوح بالا بهبود مي‌یابد.
تلویزیون 84 اینچی این خانواده  قادر به نمایش هر گونه محتوا به صورت بیسیم از پلی‌استیشن ۳ است. 84X9000 همچنین قابلیت اتصال به وایفای را داشته و به این ترتیب با استفاده از اپ رسمی مدیا ریموت سونی به راحتی با هر گوشی هوشمند یا تبلت به کنترل این تلویزیون از راه دور پرداخت.
قابلیت پشتیبانی پخش از طریق USB سیستم‌هاي فایل FAT16, FAT32 و exFAT، قابلیت برقراری  ارتباط شبکه زنده دیجیتال DLNA، تجهیز به ورودی و خروجی‌هاي کامل و... از دیگر ویژگی‌های این تلویزیون 84 اینچی است. این تلویزیون به عینک‌های قابل شارژی که مخصوص تلویزیون‌های مبتنی بر تکنولوژی اکتیو شاتر است مجهز مي‌باشد که عینک‌هایی سنگین و گران‌قیمت هستند.  قیمت در نظر گرفته شده برای این تلویزیون در بازار داخلی 81 میلیون تومان اعلام شده است.

خروجی سایت